Post your Job

$225 for fulltime

$75 for freelance

Sign in  No account? Post your opening first!

Full Stack Developer

Ben jij op zoek naar een toffe baan bij een hippe start-up? Heb je een passie voor WordPress en alles wat met het web te maken heeft? Dan is dit DE perfecte baan voor jou!

yoreM is een expert in het meenemen van consumenten op een onvergetelijke online reis. Met specialismen in Websites, Online Adverteren en Data & Onderzoek weten we precies waar we de mensen naar wie onze klanten op zoek zijn treffen en raken. Binnen deze dynamische start-up ben jij samen met de online marketeers verantwoordelijk voor de complete online marketing.GEZOCHT: Full Stack Developer m/v

Zoetermeer (fulltime, 40 uur)


De manier waarop we informatie consumeren is door het internet voorgoed veranderd. Online opvallen én veroveren is door de stortvloed aan prikkels die we dagelijks te verwerken krijgen een hele kunst. yoreM verstaat dat ambacht in wording als geen ander. Wij snappen dat er mobiel andere veroveringswetten gelden dan op een tablet, laptop of desktop. Zie yoreM maar als de moderne Casanova; een pionier op het gebied van online vastgoedmarketing die op een veroveringstocht gaat voor de klant. yoreM is een jong en stoer online marketing bedrijf, dat zich richt op de vastgoedsector. yoreM bestaat momenteel uit 4 trotse marketeers die, met behulp van intelligente tools en verleidelijke call-to-actions, precies weten wáár en hóé ze de mensen naar wie de klant op zoek is kunnen verleiden.


Team
Binnen dit online marketing team ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van professionele WordPress websites. Dit betekent het ondersteunen bij de ontwikkeling van nieuwe en onderhouden van bestaande websites. Daarnaast werk je samen met de online marketeers aan een doorontwikkeling van de online marketing.Wij willen dat jij

• Nieuwe websites ontwikkelt;

• Als ‘sparring partner’ meedenkt over het beoogde webconcept, uitwerken van huidige en nieuwe online toepassingen;

• De bestaande websites gaat onderhouden en ondersteunt bij de (her)plaatsing van content.

Wij zijn trots op

• yoreM https://yoreM.nl

• Wisselspoor in Utrecht https://www.utrechtwisselspoor.nl

• Zuiderpark in Tilburg https://www.zuiderparktilburg.nl

• Geertruidentuin https://www.geertruidentuin.nl

Wij vragen

• Je bent trots op wat je doet en houdt van een uitdaging;

• Je hebt MBO werk- en denkniveau;

• Je hebt 1 tot 3 jaar aantoonbare ervaring in het opzetten van professionele WordPress websites;

• Je hebt uitgebreide kennis van PHP, MySQL, JS, HTML en CSS;

• Je hebt affiniteit met Git en SASS;

• Je bent een webdeveloper in de breedste zin van het woord: zowel met front-end als back-end weet jij wel raad;

• Je kunt ons alles vertellen over de nieuwste ontwikkelingen;

• Je bent creatief met een hoog inlevingsvermogen, een zelfstandige teamspeler en kan zowel mondeling als schriftelijk goed communiceren.

Wij bieden

• Een gedreven en gezellig team met als doel een langdurige en plezierige samenwerking;

• Naast een goed salaris bieden wij een concurrerend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en een financiële bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen;

• Laptop;

• 27 vakantiedagen;

• Daarnaast bieden wij alle ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Waar je werkt


yoreM is een expert in het meenemen van consumenten op een onvergetelijke online reis. Door oprecht aandacht te geven krijg je oprecht aandacht terug. Door onze focus op vastgoed weten wij altijd de juiste kopers bij het juiste project te vinden. Wat wij doen? Wij veroveren online!


yoreM is een innovatie van SYNCHROON, een dochteronderneming van TBI Holdings. Als onafhankelijk bedrijf ondersteunt yoreM de gehele vastgoedsector; van projectontwikkelaars tot beleggers en van aannemers tot corporaties.


Samen veroveren?


Zie jij een succesvolle match? En ga jij de uitdaging aan om samen met ons online te veroveren? Stuur ons je CV en motivatie via onderstaande ‘Solliciteer’ button.

Contact
Voor vragen kun je terecht bij Gino Wong, tijdens kantooruren bereikbaar op telefoon 0610131810.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Wordpress, full stack developer, full stack, front end, back end, developer

How to apply

Stuur ons je CV en motivatie via deze link: https://yorem.redirect.your-jobresponse.com/f/144617/V1114/solliciteren

Smashing Jobs

Your new job

Smashing Jobs is your job board that will help you find the right person for your job opening. It is featured at Smashing Magazine — a magazine that has more than 4 million monthly users and is known to be one of the most successful magazines for creative professionals.

Since 2008, we have been helping great companies as well as gifted job seekers to find their way to each other. We are trusted by companies of all sizes, such as Electronic Arts, Amazon, Lonely Planet, Garmin, Tesla Motors, Rockstar Games, MIT Technology Review, Mercedes, Activision, MTV and, last but not least, Nokia.

More Talents Needed?

Use our credit packages to cut your recruiting costs:

5 CreditsOnly $300. 20% discount. You save $75.
10 CreditsOnly $525. 30% discount. You save $225.

You can choose your preferred credit package during the posting process.

Paypal & Credit Cards
Paying is easy. You can pay from your PayPal deposit or simply start straight with your credit card.

There’s also the possibility of invoicing in which the alternative payment options are via bank transfer or check. If you’d like to get your job posting up and running in a minute, we could forward you a coupon code asap and you can pay later. Just contact Lars (lars<dot>andersen<at>smashingmagazine.com).